top of page
Ngjarjet që vijnë:
PTA Colour Run.jpg
thumbnail_IMG_4744.jpg
thumbnail_IMG_4749.jpg

Shoqata e Mësuesve të Prindërve

South Hill PTA është një pjesë e rëndësishme dhe aktive e komunitetit shkollor dhe mbështetet mirë nga prindërit, stafi dhe guvernatorët.

Komiteti kryesor aktual përbëhet nga:

Bashkëkryetar - Chelsea Riches

Bashkëkryetar - Trejsi Mboma

Arkëtar -

Sekretari -

Ne mbajmë takime të përkohshme në të cilat të gjithë janë të ftuar të planifikojnë për mandatin e ardhshëm. Ne jemi me fat që kemi shumë prindër të cilët janë të gatshëm të marrin role të ndryshme për ngjarjet tona të mbledhjes së fondeve.

</s></s>

Ne kemi një grup PTA në Facebook - na tregoni nëse doni të bashkoheni me këtë. Shumë informacione shkojnë në këtë faqe.

</s></s>

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me PTA ose dëshironi të na ndihmoni në ndonjë mënyrë, ju lutemi flisni me Chelsea ose Tracy përmes zyrës së shkollës.

Mënyra të thjeshta për të ndihmuar në mbledhjen e fondeve
Smile.amazon.co.uk
Kërkoni për South Hill Primary PTA ose përdorni numrin tonë të bamirësisë: 1093062
Easyfundraising
Shkarkoni aplikacionin, kërkoni për South Hill Primary PTA dhe blini në dyqanet tuaja normale
Easyfundraising.png
amazon smile.png
bottom of page