top of page

Mirësevini në shkollën fillore South Hill. Shkolla jonë është e vendosur në terrene të bukura në zemër të Hemel Hempstead. Ne synojmë të sigurojmë edukimin më të mirë për fëmijët në kujdesin tonë, brenda një mjedisi ushqyes dhe mbështetës që vendos përparësinë tonë kryesore të të mësuarit, zhvillimit dhe mirëqenies së nxënësit. Ne kemi një ekip profesionistësh të përkushtuar dhe mjaft të përkushtuar të cilët vendosin arsimimin dhe lumturinë e fëmijës tuaj në zemër të gjithçkaje që bëjnë. Ne e vlerësojmë jashtëzakonisht shumë marrëdhënien midis shkollës dhe prindërve dhe përpiqemi të punojmë ngushtë me prindërit në një marrëdhënie besimi duke ndarë përgjegjësinë për edukimin dhe mirëqenien e fëmijës suaj. Nxënësit tanë janë një meritë për shkollën tonë dhe ne shpresojmë që fëmija juaj të ketë një përvojë mësimore pozitive, argëtuese dhe të paharrueshme si pjesë e Familjes tonë South Hill.

Deklarata jonë e misionit "Ndërtimi i karakterit, të mësuarit së bashku"

Vizioni yne

“Shkolla Fillore South Hill ndërton udhëheqësit e së nesërmes. Ai ushqen të rinj që janë të lumtur, të shkathët, reflektues, të kujdesshëm dhe elastik; të cilët zhvillojnë një dashuri të përjetshme për të mësuar dhe që festojnë diversitetin, bashkëpunimin dhe përsosmërinë në të gjitha aspektet e komunitetit tonë shkollor. "

Qëllimi ynë

Ne synojmë t'u mundësojmë nxënësve tanë të zhvillojnë aftësi dhe njohuri si nxënës të pavarur në një mjedis bashkëpunimi në të cilin të gjithë vlerësohen si pjesë e komunitetit tonë shkollor. Ne synojmë të ushqejmë besimin dhe qëndrueshmërinë tek të gjithë nxënësit tanë.

Mirëqenie

Ne krenohemi me mbështetjen baritore që u ofrojmë nxënësve dhe familjeve tona. Ne jemi të kënaqur që kemi arritur Çmimin e Mirëqenies për shkollën tonë. Ne kemi një ekip të Mirëqenies i cili përqendrohet në mbështetjen e zhvillimit personal dhe mirëqenies së nxënësve. Ekipi ynë i Mirëqenies gjithashtu tregon familjet për shërbimet që ata mund të kenë nevojë. Përmes qasjes sonë terapeutike ndaj sjelljes, ne promovojmë qëndrueshmëri dhe pavarësi. Ne përdorim 'Zonat e Rregullimit' në të gjithë shkollën, e cila është një qasje sjelljeje e përdorur për të mësuar nxënësit të vetë-rregullojnë emocionet e tyre dhe të marrin pronësinë mbi sjelljen e tyre. Qëllimi ynë është të sigurojmë që kemi nxënës të lumtur që janë të gatshëm të mësojnë.

Kurrikula

Ne jemi të përkushtuar të sigurojmë që u ofrojmë nxënësve tanë një planprogram që është krijues dhe i përshtatur për nevojat e tyre. Ekipi i Mësimdhënies dhe Mësimit siguron që pritjet e mëdha të jenë në ballë të shëtitjeve tona të të mësuarit, monitorimit të librit dhe braktisjes së mësimeve. Ne synojmë të sigurojmë që nxënësit në South Hill të përjetojnë një "Dietë ditore" të qëndrueshme të të mësuarit dhe që ata të mësojnë në një mjedis që ndërton besim. Kurrikula jonë krijuese është çelësi për ndërtimin e aftësive dhe zhvillimin e kuriozitetit. Ne duam që nxënësit tanë të ndërmarrin rreziqe dhe të mësojnë nga gabimet në mënyrë që të krijojnë qëndrueshmëri dhe një kënaqësi të të mësuarit.

Faleminderit për vizitën në faqen tonë të internetit. Ju lutemi kontaktoni zyrën e shkollës nëse dëshironi të organizoni një vizitë ose keni ndonjë pyetje.

Urimet me te mira

Mis Joanne Wellbelove & Miss Leah Wren

Bashkë- Headt eachers

Untitled_edited.jpg

Zonja Wellbelove

southhill-primary-school-hemel-hempstead-2 (1).jpg
JW.JPG
bottom of page