top of page
Eco Silver.png
Eco_edited.jpg
Eco Warriors November 21.jpg

Eko Warriors

Mirësevini në faqen tonë të Eco Warrior!

</s></s>

Në këtë faqe, ne do t'ju mbajmë të azhurnuar në lidhje me punën që po bëjmë dhe se si po inkurajojmë pjesën tjetër të shkollës të bëhet më eko-miqësore. Ne tashmë kemi fituar çmimin e Argjendtë dhe tani po punojmë drejt çmimit të Artë.

</s></s>

Të qenit një Eco Warrior u jep nxënësve tanë mundësinë për të ndihmuar shkollën tonë të bëhet më miqësore me mjedisin.

</s></s>

Ne kemi Eco Warriors si në KS1 ashtu edhe KS2 dhe ata janë të etur të promovojnë ide eko-miqësore dhe të kursimit të energjisë në të gjithë shkollën duke monitoruar përdorimin tonë të energjisë në shkollë dhe duke inkurajuar mësuesit dhe nxënësit të riciklojnë.

</s></s>

Çdo nxënës mund të bëhet një Eko Warrior në South Hill School. Në shtator, ne kërkojmë nga të gjithë të interesuarit të paraqesin një aplikim (ky mund të jetë një poster, poezi ose një model, etj.). Ata pastaj ftohen në një intervistë. Kujdes për makinën tonë të ardhshme të rekrutimit!

</s></s>

Shikoni fotot tona në prezantimin prezantues!

</s></s>

Zonja Tomsa

Eko Plumbi

</s></s>

</s></s>

Eco Silver.png
Eco litter picking_edited.jpg
Eco oct.JPG
Eco picture_edited.jpg
Eco.jpg
bottom of page