top of page

Viti 6

</s></s>

Mirësevini në faqen tonë të Vitit 6! Ne me të vërtetë presim të punojmë me fëmijët tuaj ndërsa ata hyjnë në vitin e tyre të fundit me ne këtu në South Hill. Viti 6 është një grup i veçantë viti dhe ne mezi po presim që fëmijët të arrijnë potencialin e tyre të madh ndërsa ne punojmë drejt provimeve të SAT dhe pasi ata fillojnë rolin e tyre si fëmijët më të vjetër në shkollë dhe si prefektë. Ata do të marrin rolin e prefektëve, ku do të jenë modelë përreth shkollës dhe do të japin një shembull të mirë për fëmijët më të vegjël, si dhe do të jenë 'Buddy' për fëmijët e rinj të Pritjes.

</s></s>

Znj. Howard do të mësojë Sycamore të hënën, të martën dhe të mërkurën dhe znj. Clare do të mësojë klasën të enjten dhe të premten. Znj. Twomey do të sigurojë mbështetje për AT gjatë gjithë javës. Z. Shane do të mësojë Yew gjatë gjithë javës, me përjashtim të të Enjteve dhe të Premteve kur klasa do të mësohet nga Z. Burr. Z. Nicholl do të ofrojë mbështetje për AT gjatë gjithë javës.

</s></s>

Fokusi ynë i kurrikulës krijuese për këtë term do të jetë 'Lufta Botërore 2' dhe ne mezi presim t'i zhytim fëmijët në mësimin e kësaj kohe të rëndësishme historike.

Ju lutemi përdorni lidhjet në këtë faqe për informacion në lidhje me atë që po bëjmë këtë term dhe mos hezitoni të na kontaktoni nëse keni ndonjë shqetësim ose pyetje.

Z. Shane, Znj Clare, Znj Howard dhe Z. Burr

</s></s>

bottom of page