top of page

Viti 1

Mirësevini në Vitin 1 Gurë të artë dhe harabela!

Ne me të vërtetë po presim një vit emocionues përpara me Goldfinches dhe Sparrows! Ne do të kënaqemi duke vizituar fshatin tonë Celtic në Tema; duke eksploruar zonën tonë lokale për të mësuar rreth llojeve të ndryshme të shtëpive; të kthehemi pas në kohë për të mësuar rreth jetës në një shkollë viktoriane dhe në periudhën e verës do të mësojmë rreth bimëve dhe natyrës. Ne jemi në pritje të konfirmimit në lidhje me udhëtimet, por po planifikojmë dy udhëtime të bazuara në shkencë në Box Moor Trust duke u përqëndruar në materiale dhe bimë; një udhëtim në Pizza Express për të bërë pica dhe një vizitë gjatë verës në Kew Gardens për të eksploruar bimë. Këto janë vetëm disa nga gjërat emocionuese që do të bëjmë në Vitin 1.

</s></s>

Znj. Mannering dhe Znj. King mësojnë Goldfinches me mbështetjen e Znj. Shah. Znj. Albery mëson Sparrows, mbështetur nga Znj. Imrie.

Ne shpresojmë t'ju shohim në shumë ngjarje që ndodhin gjatë gjithë vitit.

Ju lutemi përdorni lidhjet për në këtë faqe për më shumë informacion në lidhje me atë që po bëjmë këtë term. Ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni nëse keni ndonjë shqetësim ose pyetje.

Znj. Mannering, Znj. King dhe Znj. Albery

</s></s>

bottom of page