top of page

Skena e viteve të hershme

Për informacion në lidhje me ndihmën që fëmija juaj të jetë gati për shkollë, ju lutemi klikoni këtu .

Mirësevini në faqen e Klasës së Pritjes.

Vitet e hershme në shkollën South Hill përbëhet nga dy klasa pritje, Wrens dhe Robins. Mësueset e klasës së Wrens janë Miss Sacco dhe Miss Kemplen me Praktiken e Viteve të Hershme Miss Copeland; Mësuesja e klasës Robins është Miss Senior me Praktikuese e Viteve të Hershme, zonja Khan. Znj. Smith do të mbështesë të dy klasat gjatë gjithë javës dhe do të jetë Asistentja e Mësimdhënies në Robins në vend të Znj. Khan të Premten. Miss Hamer gjithashtu do të punojë në Wrens si një Asistente për Mbështetjen e Mësimit gjatë gjithë javës.

</s></s>

Të Martën, fëmijët do të marrin pjesë në sesione muzikore me Znj. Toms.

Ne do të mësojmë shumë gjëra interesante gjatë termave të ardhshëm, duke përdorur zona të brendshme dhe të jashtme. Për informacion në lidhje me Vitet e Hershme dhe çfarë do të bëjmë këtë term, ju lutemi shikoni lidhjet në këtë faqe.   

Ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni nëse keni ndonjë shqetësim ose pyetje.

Mis Sacco, Mis Kemplen dhe Miss Senior

bottom of page