top of page

Viti 3

Mirë se vini në klasat e vitit 3 të hirit dhe ahut!

</s></s>

Ka një vit të mbushur me veprime me një kurrikulë të pasur dhe të larmishme që synon krijimin e sfidave dhe zhvillimin e interesave të fëmijëve në një sërë temash. Përveç zhvillimit të aftësive në Matematikë dhe Anglisht, fëmijët do të kenë shansin të bëjnë dhe të hartojnë qift vetanak; zbuloni zona të ndryshme të gjeografisë të tilla si kontinentet dhe oqeanet në të gjithë botën, si dhe Kenia dhe Egjipti i Lashtë. Për më tepër, ne fillojmë të mësojmë disa frëngjisht, ndoshta për herë të parë. Kjo nuk është e gjitha, pasi ne do të tërhiqemi pas në kohë për të zbuluar jetën në epokën e gurit. Shpresojmë se kjo ju jep një ide të disa prej gjërave që ne do të bëjmë këtë vit.

Ash mësohet nga zonjusha Woodger dhe mbështetet nga zonja Dwight. Ahu mësohet nga Znj. Rance dhe mbështetet nga Znj. Smith ..

</s></s>

Ju lutemi përdorni lidhjet në këtë faqe për të mësuar më shumë rreth asaj që ne do të bëjmë këtë term dhe mos hezitoni të na kontaktoni nëse keni ndonjë shqetësim ose pyetje.

Zonja Rance dhe Mis Woodger

</s></s>

bottom of page