top of page

Viti 4

Mirësevini në Vitin 4!


Fantasticshtë fantastike të shohësh që fëmijët janë vendosur mirë pas një kohe kaq të gjatë larg. Një vit i tërë i të mësuarit emocionues pritet.

</s></s>

Ne do të mësojmë rreth Romakëve dhe do të vizitojmë Muzeun Verulamium në Shën Albans. Kurrikula jonë krijuese do të përfshijë bërjen e tenxhereve dhe mozaikëve tanë romakë në afatin e vjeshtës. Fëmijët do të eksplorojnë energjinë elektrike dhe do të mësojnë se si të ndërtojnë qarqe të thjeshta elektrike dhe si të bëjnë vëzhgime shkencore.

</s></s>

Maple mësohet nga Znj. Farmery dhe Znj. Sisulu dhe fëmijët mbështeten nga Znj. Nash. Holly mësohet nga Znj. Tomsa dhe fëmijët mbështeten nga Znj. Conroy.

</s></s>

Lidhjet në këtë faqe do t'ju japin informacion në lidhje me atë që ne do të bëjmë këtë term.

Znj. Farmery, Znj. Sisulu dhe Znj. Tomsa

</s></s>

bottom of page