top of page

Viti 2

Mirësevini në faqen e Vitit 2!

Çfarë kohe fantastike do të kemi për të eksploruar temën tonë krijuese të kurrikulës 'kush janë heronjtë?' Gjërat do të jenë pak më ndryshe këtë vit, por ne e dimë që Viti 2 janë të gjithë heronj dhe do të ngrihen mbi çdo sfidë. Si gjithmonë, ne do të planifikojmë sa më shumë aktivitete tërheqëse për të frymëzuar mësimin e fëmijëve, por shikojmë këtë hapësirë ​​për të parë larminë e ndryshme të zgjerimit të kurrikulës që do të ketë këtë term.

</s></s>

Kingfishers do të mësohen nga Znj Masters për dy ditë në javë dhe Miss Goss për tre ditë në javë. Fëmijët do të mbështeten nga Znj. Leach.

Owls do të mësohen nga Mis Van Komen. Fëmijët do të mbështeten nga Znj. Rollini dhe Znj. Beamish.

Lidhjet në këtë faqe përmbajnë informacion se çfarë do të bëjmë këtë term. Ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni nëse keni ndonjë shqetësim ose pyetje.

Mis Goss, Zonja Masters dhe Miss Van Komen

</s></s>

bottom of page