top of page

Healthy Young Minds është një uebfaqe e dobishme që mbështet fëmijët dhe familjet në lidhje me shëndetin mendor. Klikoni në logon më poshtë:

Autizmi

Advice Line

</s></s>

Prindërit / kujdestarët mund të kontaktojnë një Linjë të re për Këshillimin e Autizmit të Martën dhe të Mërkurën, ora 1.30-4.00 pasdite (vetëm koha e termit)

</s></s>

01442 453920

bottom of page