top of page

Muzika

South Hill gëzon një skenë të lulëzuar muzikore. Fëmijëve u ofrohen shumë mundësi për të zhvilluar më tej aftësitë e tyre muzikore. Gjatë vitit, fëmijët performojnë në ngjarje të tëra shkollore. South Hill mburret me një kor popullor, i cili performon rregullisht në komunitet. Nëse jeni të interesuar të mësoni më shumë rreth muzikës, ju lutemi kontaktoni zyrën e shkollës.

Mësimi për muzikë
Shërbimi muzikor Herts
rocksteady logo.jpg
Shkëmb i qëndrueshëm

Ne jemi në gjendje të ofrojmë shkollimin e muzikës për nxënësit tanë KS2 përmes Shërbimit Muzikor Herts (me pagesë). Tani kemi fëmijë që mësojnë kitarën klasike, flautin, saksofonin, klarinetën, borinë, trombonin dhe violinën. Për më shumë informacion, shihni më poshtë.

</s></s>

Ju lutemi kontrolloni faqen e internetit të Shërbimit Muzikor të Hertfordshire për më shumë informacion ose lexoni fletushkën e tyre këtu

Dëshironi të mësoni si t'i bini borisë? Klikoni në bori për të mësuar më shumë!

Trumpet_PNG_Clipart.png

Do you want to learn how to play the flute, clarinet or saxophone? See video to learn more!

Kori
Image by Manuel Nägeli

Aktualisht në flluska KS.

Shihni gazetën për datat.

Group Pic.jpg

Kori është i hapur për çdo nxënës në Fazën Kryesore 2 (Vitet 3 deri në 6). Zhvillohet të Mërkurën në Sallë në orën 8 të mëngjesit! Përfundon në orën 8.30 të mëngjesit kur anëtarët e Korit do të kenë një shans për të ngrënë një meze të lehtë në atrium para se të fillojnë shkollën në orën 8.40.

Anëtarët e korit vijnë sepse u pëlqen të këndojnë dhe fillimi i ditës me të kënduarit është një mënyrë e shkëlqyeshme për të filluar! Ne kënaqemi duke kënduar këngë aksioni, duke kënduar lojëra dhe mësuar këngë të reja. Ne performojmë në panairin e verës, Panairin e Krishtlindjeve, shkollën Carol Service dhe ngjarje të tjera të komunitetit gjatë vitit. Ju lutemi shikoni Znj. Toms për më shumë informacion. Shikoni letrën e Lejes së Korit.

YV 1.jpg

Here are some lovely comments we have received about the school choir:

Congratulations on the wonderful performance.’  

 

‘They were so engaged, in full voice and we were all very impressed that we could hear every word.’ 

 

‘It was my privilege to be at South Hill Centre when your choir came to sing to us.'

 

‘The choir were brilliant! A huge thank you to the teachers involved and of course the choir, all so very well behaved and a credit to your school.’

bottom of page