top of page

Viti 5

Mirësevini përsëri në një Vit të 5 të ngjeshur dhe emocionues!

</s></s>

Në një fotografi, ne do të mësojmë gjithçka për Vikingët dhe mbretërimin e tyre torturues në Britani, Hapësirë ​​dhe mrekullitë e saj të shumta dhe gjithashtu një studim të zonës lokale me lumenjtë e tij magjepsës.

</s></s>

Fëmijët në Lisi do të mësohen nga Z. Moore dhe do të mbështeten nga Znj. Fawcett; Silver Birch do të mësohet nga Mis Skinner dhe do të mbështetet nga Miss Bates dhe Znj Edwards.

</s></s>

Ju lutemi përdorni lidhjet në këtë faqe për të mësuar më shumë rreth asaj që do të bëjmë këtë term.

</s></s>

Mos hezitoni të na kontaktoni nëse keni ndonjë shqetësim ose pyetje.

</s></s>

Z. Moore dhe Miss Skinner

bottom of page