top of page

Klube të rezervueshme

Ne përpiqemi të ofrojmë një shumëllojshmëri të gjerë të klubeve shtesë kurrikulare në South Hill. Klubet më poshtë drejtohen nga kompani të jashtme dhe ofrohen me një tarifë të vogël. Ju lutemi pyesni në zyrën e shkollës për detaje të mëtejshme.

</s></s>

Fatkeqësisht, për shkak të Covid-19, ne nuk po u ofrojmë këtyre klubeve aktualisht  

Soccer

Game On Football Club

Koha e drekës së së enjtes - Vitet 1 dhe 2

</s></s>

</s></s>

game on summer.jpg
Klubi i Shkencave Mad
Të hënën (KS1) DHE të enjten (KS2) oraret e drekës
Blloqe gjashtë javësh
Rezervoni përmes
www.east.madscience.org

Vallëzimi i Rrugës së Hanës

download (1).png

Ora e drekës e martë

KS1 & KS2

</s></s>

</s></s>

Hemel_Storm_logo.png

</s></s>

Klubi i Dramës për Vitet 1-6

E mërkurë - pas shkollës 3.15-4.15 pasdite

</s></s>

</s></s>

Cardboard-Engineering-Programme-.jpg
Klubi i Shkencave Mad
Të hënën (KS1) DHE të enjten (KS2) oraret e drekës
Blloqe gjashtë javësh
Rezervoni përmes
www.east.madscience.org
Klubi i Shkencave Mad
Të hënën (KS1) DHE të enjten (KS2) oraret e drekës
Blloqe gjashtë javësh
Rezervoni përmes
www.east.madscience.org
Roxolid!
Ora e drekës
Klub i drejtuar nga Christian
Të gjithë të mirëpritur

Book in advance. Please inform school office if you do not wish for your child to attend.

images.png
Klubi i Claire (pas kujdesit për fëmijë pas shkollës)

Çdo ditë pas shkollës gjatë kohës së mandatit

3.15-5.00 pasdite ose 3.15-6.00 pasdite

claire@clairesclub.org.uk

Tennis Racket and Ball
Doodle
Qen qimedredhur
Art & Artizanat
Klub

E hënë 3.15-4.20

</s></s>

Klubi i Shkencave Mad
Të hënën (KS1) DHE të enjten (KS2) oraret e drekës
Blloqe gjashtë javësh
Rezervoni përmes
www.east.madscience.org
Magical-Maths.jpg

BACK IN SEPT  2024

Vallëzimi i Rrugës së Hanës

mini.jpg

Ora e drekës e martë

KS1 & KS2

</s></s>

</s></s>

BACK IN SEPT  2024

bottom of page